Är du vår nya kollega?

Drivhuset i Borås söker ny affärsutvecklare

Drivhuset utvecklar, vägleder och inspirerar entreprenörsförmågor till att förverkliga sina idéer. Genom gedigen kompetens och professionellt arbete, hjälper Drivhuset nya entreprenörer att starta och driva företag samt att stimulera entreprenörskap bland studenter. Framtidens företag skapas i Drivhusets kreativa lokaler i Textile Fashion Center. Vi arrangerar även egna projekt och event årligen, såsom Sommarföretagarna och Days of Entrepreneurship. Drivhuset andas engagemang, utveckling och kreativitet. Vi söker dig som gör detsamma!

Erfarenheter och kunskap
Vi söker Dig som vill arbeta med företagande och entreprenörskap. Du har en högskoleutbildning, men vi sätter stort värde på ambition och personlighet. Det är viktigt att Du är driven och är van att arbeta på egen hand samt i parallella processer. Din prestigelöshet gör att du hugger i där det behövs och ger dig en bra balans mellan det avslappnade och det professionella.

Vi letar efter en kollega med stort driv och engagemang. Du har god förmåga att ta initiativ och att arbeta självständigt. Som person är Du öppen, utåtriktad och förtroendeingivande och tycker om att prata inför grupp. Eftersom Du trivs med att hjälpa andra, vet vi att du både har en god känsla för service och en förmåga att lyssna aktivt. Självgående, lösningsorienterad och extrovert är ord som passar in på dig. Pedagogisk bakgrund är meriterande.

Arbetsuppgifter
Som affärsutvecklare på Drivhuset brinner Du för entreprenörskap och arbetar dagligen i såväl regionala som nationella projekt. Du arbetar också med att utveckla unga entreprenörer och är en naturlig del av Borås studentvärld och innovationssystem. Arbetet är mycket varierat och Du är ansvarig för att leda och utveckla projekt med tydligt resultatfokus. Utöver att se andras utveckling inom entreprenörskap så kommer Du att ha stora möjligheter att utveckla Dig själv i din roll. Arbetet är spännande, utvecklande, roligt, brett och skiftande!

Du kommer ha mycket eget ansvar och i huvudsak innebär detta att:
- Hålla i utbildningar, workshops, events och andra externa och interna aktiviteter.

- Projektledning, projektadministration & projektrapportering.
- Vägleda/coacha människor som är eller funderar på att bli entreprenörer och företagare.

- Massor av andra spännande saker som dyker upp längs med vägen.

 

Övrigt
Arbetet innebär mycket frihet och därmed ett stort ansvarstagande för verksamheten. Vi lever som vi lär och förväntar oss så klart att du kontinuerligt bidrar till Drivhusets utveckling så att vi hela tiden tillsammans kan förbättra oss.

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbete på kvällar förekommer.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan via mail, med personligt brev och CV så fort som möjligt då urvalsprocessen sker löpande! Vi vill dock ha din ansökan senast den 19e november. Ansökan skickas till sarah.norving@drivhuset.se

För mer info eller vid frågor;
Sarah Norving
Verksamhetschef
0702527754, sarah.norving@drivhuset.se