Days of Entrepreneurship 2019

Days of Entrepreneurship är tillbaka den 15 oktober! 

Varje år arrangerar Drivhuset eventet Days of Entrepreneurship, en inspirationsdag med 400 deltagare. Föregående år har vi haft talare så som motivationscoachen Johannes Hansen, Framgångspoddens Alexander Pärleros, NA-KD och Nelly.com grundare Jarno Vanhatapio och girlpower-duon Josefin Dahlberg och Vanja Wikström. Förutom ett intressant program på scen, får de 100 första deltagarna även en goodiebag som vi delar ut på plats. Först till kvarn gäller!

Årets fantastiska talare är iDeal of Swedens grundare och superentreprenörerna Joachim Lindström och Filip Ummer och ett av Sveriges främsta modevarumärken Styleins grundare och designchef Elin Alemdar. I år kommer även en lokal startup att tala under eventet, Alice Moradian som driver Earth Bite.

Vi har lyssnat på era önskemål och årets event kommer bli succé!

12:00 Registrering vid entré 3A på plan 1 i Textile Fashion Center. Lunch och mingel i ytan från Business Gallery upp till plan 2. (OBS! Registrering stänger 12:15!)

12:30 Programmet börjar med årets fantastiska talare!

14:00 Paus

14:15 Programmet fortsätter med årets fantastiska talare!

15:30 Slut och utdelning till vinnare av goodiebag


 

Ps. Ha era mobiltelefoner redo, årets event låter er i publiken att interagera med talarna! ds.

#DOE19

Eventet är kostnadsfritt.
Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 24 timmar innan eventet debiteras en kostnad för lunchen. 

Days of Entrepreneurship genomförs av Drivhuset i samarbete med Sparbanksstiftelsen Sjuhärad, Sparbanken Sjuhärad, Högskolan i Borås och Textile Fashion Center.