Drivhuset Business Box

Drivhuset Business Box innehåller unika erbjudanden i samarbete med våra partners Sparbanken Sjuhärad, KPMG, Justnu, Företagarna, Webnode, Länsförsäkringar Älvsborg och WSA LAW
 

Sparbanken Sjuhärad

Bättre Affärer – underlättar din verksamhet och driver den framåt
Vårt erbjudande Bättre Affärer innehåller alla produkter som ett företag behöver och en årlig ekonomisk genomgång. Med Bättre Affärer får du som småföretagare rätt tjänster och mer service. Vi bjuder på årsavgiften första året.

Det här ingår i Bättre Affärer-erbjudandet: Internetbanken Företag, Appen för företag, Telefonbanken, Företagskonto, Bankgiro, Sjuhäradskonto Företag, Bankkort Business, Visa Business Card, Årlig genomgång av företagets ekonomi, Trygghetsanalys, Nyhetsbrev Bättre Affärer.

Beställ tjänsten via foretag@sparbankensjuharad.se
Ange att du är ett Drivhuset företag.

Välkommen till en närproducerad bank i en attraktiv och välmående bygd.
www.sparbankensjuharad.se

Webnode

Skapa en fantastisk hemsida med Webnode!

I över 10 år har Webnode byggt en plattform för över 30 miljoner användare, där alla enkelt kan skapa sin egen hemsida. Hos oss får alla användare; gratis webbhotell på obegränsad tid
, full kontroll över sin hemsida och möjlighet att ändra när man vill och en fantastisk hemsida där omvärlden kan lära känna företaget.

Anmäl dig idag och få tre månader Premium Standard gratis! Med Premium kan du bland annat njuta av utökat lagringsutrymme och trafik
, registrera en domän och skapa e-postadresser och anpassa hemsidans branding precis som du vill.

Besök oss idag på webnode.se/drivhuset och använd koden DJUX-9AE6 för gratis Premium.

 

Länsförsäkringar

Vi brinner för företagande!

Vi på Länsförsäkringar Älvsborg är stolta över det lokala näringslivet. Därför är det självklart för oss att samarbeta med Drivhuset för att även morgondagens företag ska få en chans att nå sin fulla potential. Genom att hjälpa företagare med det vi är experter på, kan vi helt enkelt se till att verksamheten rullar lite lättare. På så vis blir det mer tid över för företagaren att göra affärer. Vårt erbjudande i samarbete med Drivhuset innebär gratis rådgivning när det gäller försäkring och pension. Dessutom ger vi 25 procents rabatt på premien det första året. Vi ser också till att företaget får en personlig rådgivare. Välkommen till oss!

Har du frågor? Kontakta då oss eller besök vårt kontor i LF-huset på Teknologgatan 2 i Borås. Kontakta Ulrika Nilsson för mer information, 033-17 15 41 ulrika.nilsson@lansforsakringar.se

KPMG

Vi skapar trygghet och bidrar i förändring!
Att starta företag innebär en mängd olika frågor att ta ställning till.
Vilket typ av bolag ska jag starta? Aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma? Hur registrerar jag mitt bolag? Kostar det pengar att starta igång ett bolag? Måste jag anlita en revisor? Har jag som privatperson personligt ansvar för bolaget? Hur tar jag ut lön från mitt bolag? Hur många ägare måste man vara i ett aktiebolag?

Om du behöver hjälp med liknande frågor kan du höra av dig till oss. Oavsett om du vänder dig till KPMG för revisionsuppdrag, skattefrågor, konsulttjänster eller redovisningstjänster, så handlar vårt arbete om att ge dig tryggheten att förstå var din verksamhet står idag. Det handlar också om att stötta dig hela vägen på de förändringsresor du har framför dig.

Kontakta oss så bjuder vi på 1 kostnadsfri konsulttimma. I Borås hittar du oss på Allégatan 71.

Välkommen!
Kontakt: Anders Hell, anders.hell@kpmg.se, 033-799 22 00 kpmg.se/foretagare

WSA Law

WSA hjälper dig med all juridik!
Har du koll på om ditt varumärke är skyddat, om ditt företag lever upp till den nya dataskyddsförordningen (GDPR) eller vad som händer om du och din kompanjon blir oense om hur verksamheten ska drivas? WSA erbjuder Drivhusföretag tre timmars juridisk konsultation till 50 procent av ordinarie timpris. Passa på att ta kontroll över din juridiska situation genom att boka in ett möte med någon av WSAs experter.

För dig som ännu inte hunnit starta ett företag tillhandahåller WSA hjälp med bolagsbildning. Till ett fast pris om 2 499 kr (exklusive mervärdesskatt och avgifter) hjälper WSA dig att bilda ett aktiebolag. Vi kan också erbjuda en kortare konsultation kring vilken bolagsform som passar dig bäst.

För Bolagsbildningar kontakta Christian Bengtsson, 0702-30 53 43, Christian.Bengtsson@wsa.se
För övriga frågor kontakta Martin Bergander, 070-530 15 36, Martin.Bergander@wsa.se

Just nu

Erbjudande 15% vid första beställning! 
Helhetslösningar
Vid konferenser, mässor och andra event är det ofta många pusselbitar som skall falla på plats för att det skall bli så lyckat som möjligt för alla inblandade parter.
Låt oss hjälpa dig och ditt företag med hela produktionen. Från idé och formgivning till tryck, insortering i pärmar, namnbrickor med mera. Vi ser även till att rätt trycksaker levereras till rätt plats. Dessutom går det snabbt!
En kontaktperson, ett tryckeri, alla trycksaker du behöver!

 

Mer Tips
- Har du frågor om patent och varumärkesskydd?
Kontakta då vår samarbetsapartner Awapatent. christina.ilunden@awapatent.com. www.awapatent.com. Ange att du är ett Drivhuset företag.
- Söker du ett kreativt sammanhang med andra ungdomar? Kontakta då våra samarbetspartners på Brygghuset. www.brygghuset.boras.se

 

Prata med oss på Drivhuset för mer information om våra partners och dess erbjudanden!
boras@drivhuset.se