Drivhuset Sommarföretagare 2018

Nu är anmälan öppen för Sommarföretagare 2018! Driver du företag eller har en idé som du vill utveckla? Drivhuset Sommarföretagare är en kostnadsfri intensivkurs i affärsutveckling under två veckor och med chans att vinna fina priser. Ansökan tar endast ett fåtal minuter att genomföra. Skicka in din ansökan idag!

Drivhuset Sommarföretagare är en intensivkurs i affärsutveckling under två veckor i juni. Du behöver inte ha företag, det enda kravet för att ansöka är att du har en idé som du vill lära dig att utveckla. Under två veckor får du genomgå workshops tillsammans med oss på Drivhuset och andra deltagare och lära dig affärsutveckling som du kan applicera direkt på en idé. Du får träffa andra likasinnade, du lär dig att pitcha och har chans att vinna fina priser under en pitchtävling i augusti. Vi mixar teori, praktik och lustfyllt lärande för att ge dig de bästa förutsättningarna att nå dina entreprenöriella mål. Ansöker gör du via länken nedan.

Till ett värde av 8000 kronor, men KOSTNADSFRI för dig:
- En kvalitetssäkrad utbildning inom affärsutveckling
- Erfarenhet att sätta på ditt CV
- Utökat nätverk
- Personlig coachning
- Ny kompetens och personlig utveckling
- Frukost och fika varje dag
- Avslutas med en pitchtävling och möjlighet att vinna pengar

SCHEMA
24 maj Introduktion och kick off
18-29 juni Utbildning (9-16 vardagar exklusive midsommarafton)
24 augusti Inspirerande avslutning med pitchtävling (eftermiddag/kväll)

ANSÖKAN
Allt du behöver göra för att ansöka är att klicka på länken nedan och svara på frågorna. Ansökan tar endast ett fåtal minuter att genomföra.

Antalet platser är begränsat.
Besked lämnas senast 20 maj.

ANSÖK HÄR SENAST 17 MAJ!