Vill du bli en av oss? Vi söker nu Studentambassadörer för hösten 2017!

Kalender 29 mars 2017 - 11:30 till 31 maj 2017 - 23:45 Drivhuset Borås, vån 2,5 (Textile Fashion Center)

Vill du marknadsföra Drivhuset och stärka vårt varumärke mot studenter på Högskolan i Borås?       

Flera studenter i vårt nuvarande studentteam gör utlandstermin till hösten och några avslutar sina studier, därför söker vi nu nya ambassadörer till verksamheten som vill arbeta extra från och med augusti 2017.

Som studentambassadör för Drivhuset har du stor möjlighet att få vara med att påverka, planera och genomföra våra aktiviteter på olika sätt eftersom du har god kännedom om målgruppen, vad studenter vill ha! Du kommer också att få ett utökat nätverk och personlig utveckling. Därtill kommer du att få vår idé- och affärsutvecklingsutbildning och lära dig de senaste metoderna kring hur man skapar värde. 

Arbetet innebär att du främst kommer att arbeta med marknadsföring av Drivhuset´s projekt, kurser och aktiviteter mot Högskolan i Borås och dess studenter. Marknadsföring sker främst via klassinspring, entréinfos och mässor. Arbetet innebär också att du är med och bidrar med input vid uppstart av nya och i utveckling av befintliga aktiviteter, projekt eller events. Arbetet är också förenat med arbetsinsatser under våra större events. 

Tjänsten är en timanställning vid behov med tillträde snarast. Arbetsbehov och antal timmar per vecka/månad kan variera över tid. Uppskattningsvis mellan 5-10 h/månad. Ibland mer, ibland mindre också anpassat efter dina studier och hur du har möjlighet att arbeta just då.

Ansök så fort som möjligt genom att maila CV och personligt brev till boras@drivhuset.se motivera varför just du är som klippt och skuren för att bli en av våra studentambassadörer. Urval kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 31 maj. För information och övriga frågor kontakta Ingrid Nyman, 0734-060282.