Har du drivit UF-företag och vill ha hjälp att driva vidare en affärsidé?

Är du redo att ta nästa steg med ditt UF-företag eller har du en ny affärsidé som du vill förverkliga? Då kan vi på Drivhuset hjälpa dig! 

Drivhuset har kallats för "det självklara steget efter UF". Ett begrepp som vi på Drivhuset självklart är stolta över att kallas och också ett begrepp som väl beskriver Drivhusets plats i kedjan över innovationsstödjande aktörer. Ung företagsamhet gör ett fantastiskt arbete med att berika grund- och gymnasieskola med entreprenöriella färdigheter och Drivhuset i sin tur arbetar med att i nästa steg stödja studenter vid högskolor, universitet samt yrkeshögskolor.  I år medverkade Drivhuset på UF-mässan - Entreprenörskap på riktigt 2018 både med monter och som jurymedlemmar för Årets tjänst och Årets UF-Företag. Vi är även glada att få vara rådgivare åt många engagerade UF-företag.

När du som gymnasieelev har genomfört ditt UF-år så är det mycket möjligt att du vill ta din affärsidé vidare och starta exempelvis ett AB. Om du inte vill driva just din UF-affärsidé vidare så finns det även möjlighet att testa nya affärsidéer.

Oavsett vad du vill, så kan Drivhuset hjälpa dig!

Drivhuset kommer att erbjuda dig som vill driva vidare - kostnadsfri vägledning, vidareutbildning, och en kreativ mötesplats. Du kommer att få möjlighet till en entreprenörsutbildning som passar alla typer av idéer oavsett om det är en produkt eller en tjänst. Det unika är att du utvecklar din idé/företag och ditt värdeerbjudande i samklang med marknaden genom att löpande testa din idé mot din målgrupp. Utefter respons och feedback omarbetar du din idé tills den matchar marknadens behov. På så sätt kortar du din startsträcka.

Kontakta oss!