Marknadsförare sökes! Vill du bli en av oss?

Nyhet 22 apr 2016 Skrivet av: Sofia Lidenhed

Vill du marknadsföra Drivhuset och stärka vårt varumärke?

Vi söker en driven och självgående marknadsförare som studerar på Högskolan i Borås

Drivhuset är en stiftelse som hjälper nya entreprenörer, främst studenter, att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer.  Genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ miljö skapar vi framtidens företag och fler entreprenöriella individer. Drivhuset har funnits i Borås sedan 2006 och behöver nu utöka personalstyrkan med en student med sinne för marknadsföring. 

Arbetsuppgifter
Arbetet som marknadsförare innebär att arbeta med att möta studenter som har idéer, är nyfikna på att utvecklas eller vill starta och driva företag. Arbetet innebär att du kommer arbeta med marknadsföring av Drivhuset´s projekt, kurser och aktiviteter mot Högskolan i Borås och studenter. Det sker primärt via klassinspirng, entréinfos och mässor.

Arbetet innebär att du arbetar mot uppsatta mål, planerar och genomför aktiviteter, arbetar med uppföljning och information. Arbetet innebär att du kan arbeta självständigt men också fungera i team. Du drivs av att arbeta med människor och kan föra dig i alla miljöer och med alla sorters människor.

Du kommer att vara ansvarig för att ta fram ett ambassadörsråd/team av studenter.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som vill arbeta och utvecklas inom företagande och entreprenörskap. Du studerar vid Högskolan i Borås , och sätter stort värde vid personlighet och lämplighet. Det är viktigt att du är driven och är van att arbeta på egen hand samt i parallella processer. Det är meriterande om du har kunskaper i grafiska program såsom InDesign, Photoshop eller Illustrator.

Drivhuset eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom vår organisation.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är en timanställning vid behov med tillträde snarast.

Lön
Timlön

Ansökan
Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt då urvalsprocessen sker löpande!

För information och övriga frågor kontakta Sofia Lidenhed, Verksamhetschef, 0767-74 22 03, sofia.lidenhed@drivhuset.se