Nyhet 19 Sep 2017 Skrivet av: Anders Jakobson

Drivhusetentreprenören och –ambassadören Felicia Gillberg har chans att bli Årets Blivande Entreprenör under Entreprenörsgalan Sverige på torsdag.

Det var UF Alumni som nominerade som finalist i Entreprenörsutmaningen 2017.

– Jag var med under en weekend i Stockholm tillsammans med ungefär 90 andra och deltog i Entreprenörsutmaningen, berättar Felicia.

Entreprenörsutmaningen är en landsomfattande tävling och utvecklingsprocess för blivande och nya entreprenörer. Syftet med tävlingen är att stimulera fler framtida entreprenörer som vill bygga livskraftiga och framgångsrika företag för att försörja och utveckla Sverige. Entreprenörsutmaningen är kopplad till Founders Alliance Entreprenörsporträtt där de porträtterade entreprenörerna beskriver en utmaning de stött på under deras företagsbyggande. Den tävlande ska välja ut och lösa en utmaning samt förklara sin egen entreprenörsdröm.  

 ­– Jag är en av fyra från weekenden som gick vidare. Galan är på torsdag och inleds med ett möte med juryn på dagen då jag ska hålla en kort muntlig presentation av min lösning på utmaningen samt av min personliga entreprenörsdröm, säger Felicia.

Mer om Entreprenörsutmaningen:
http://www.foundersalliance.com/okat-entreprenorskap/entreprenorsutmanin...