Nyhet 19 Dec 2017 Skrivet av: Joakim Fichtel

Vill du arbeta i en kreativ miljö med att utveckla unga entreprenörer och göra skillnad i ditt jobb?

Du har driv och engagemang i dina projekt och har god förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Som person är du energisk och utåtriktad med utmärkt kommunikationsförmåga samt tycker om att prata inför grupp. Eftersom du trivs med att hjälpa andra vet vi att du både har en mycket god känsla för service och en förmåga att lyssna aktivt. Din prestigelöshet gör att du hugger i där det behövs och ger dig en bra balans mellan det avslappnade och det professionella. Du behöver inte vara fullärd inom alla områden men du har en iver att ständigt förbättra dina kunskaper och färdigheter.

AFFÄRSUTVECKLARE MED MARKNADSFÖRINGSFOKUS

Du arbetar med att utveckla unga entreprenörer och är en naturlig del av Uppsalas studentvärld och innovationssystem, samtidigt som du är ansvarig för eventplanering och marknadsföring. Arbetet är mycket varierat och Du är ansvarig för att leda och utveckla projekt med tydligt resultatfokus. Utöver att se andras utveckling inom entreprenörskap så kommer Du att ha stora möjligheter att utveckla dig själv i din roll. Det är viktigt att Du är driven, prestigelös och är van att arbeta på egen hand samt i parallella processer.

Tidigare erfarenhet av eventplanering, projektledning och marknadsföring är en merit, likaså egen erfarenhet av eget företagande/UF-företagande. Du har någon form av relevant utbildning, vi sätter dock stort värde på erfarenhet och personlighet. Självklart har du god datavana samt god förmåga att formulera dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Arbetet innebär mycket frihet och därmed ett stort ansvarstagande för verksamheten. Vi lever som vi lär och förväntar oss att du kontinuerligt bidrar till Drivhusets utveckling så att vi hela tiden tillsammans kan förbättra oss.  Arbetet är spännande, utvecklande, roligt, brett och skiftande!

Tjänsten är 100%, med start omgående eller enligt överenskommelse. Ansök snarast, dock senast 2018-01-31. Urvalsprocess sker löpande.

INTRESSERAD?

Sök genom att skicka CV och kort personligt brev till Drivhusets VD Catharina Schröder, catharina.schroder@drivhuset.se
Har du frågor om tjänsten, ring Catharina på 076 115 50 88.

______

OM DRIVHUSET

Drivhuset vägleder och inspirerar entreprenörsförmågor till att förverkliga sina idéer och utveckla sitt entreprenöriella driv. Genom gedigen kompetens och professionellt arbete, hjälper Drivhuset nya entreprenörer att starta och driva företag samt att stimulera entreprenörskap bland studenter. Framtidens företag skapas i Drivhusets kreativa lokaler i co-working centret BASE10. Vi arrangerar även ett stort antal projekt och event årligen, såsom EIT Health Innovation Day tillsammans med Uppsala Universitet och vårt egna affärsutvecklingsprogram Drivhuset Potential Program. Drivhuset andas engagemang, utveckling och kreativitet. Genom vägledningar, inspirationsarbete, utbildningar och vår affärsutvecklingsmetod bidrar vi varje år till att ca 100 nya företag startas i Uppsala.