Under vägledningen diskuterar vi din idé och dina möjligheter till att förverkliga den.

Du behöver inga förkunskaper eller färdiga affärsplaner inför mötet. Det viktiga är att du är engagerad och beredd att satsa på din idé. Om du redan har ett företag som du vill ha hjälp med att utveckla på ett eller annat sätt hjälper vi gärna till med det också. Drivhuset hjälper entreprenörer utifrån den fas den befinner sig i sitt idéförverkligande och företagande.

Vi har också en rad kurser och utbildningar du kan anmäla dig till om du behöver fylla på dina kunskaper och träffa andra som befinner sig i samma situation som du. Klicka dig vidare till utbildningssidan så hittar du alla våra utbildningsaktiviteter där. Kurserna hittar du i vårt kalendarie till höger!

På Drivhuset får du möjlighet att träffa andra som är i samma situation och du har nära kontakt med Drivhusets personal. Genom att driva din idé hos oss på Drivhuset får du även tillgång till kontorsmiljöerna på alla andra orter där Drivhuset finns. Snabbt kan du bygga ett stort nätverk med både entreprenörer och andra aktörer som är knutna till miljön. Kontakta ditt lokala Drivhus för att få mer information om hur möjligheterna ser ut där du bor.

Det här kan vi göra för dig - Uppsala

 
Vägledning

Boka en vägledningstid genom att kontakta oss på Drivhuset i Uppsala. Se sidan för "Kontakt" för detaljerad information eller skicka ett mejl till uppsala@drivhuset.se.

Utbildning

I Uppsala erbjuder vi flera olika kurser som kan variera lite från år till år. Se kalendariet för aktuella kurser och utbildningar och anmäl dig via hemsidan.

Mötesplats

Drivhuset i Uppsala erbjuder mötesplatser och nätverk.

Dokument att ladda ner

Behöver du hjälp med vilka bolagsformer som finns, finansiering, kompanjonavtal, mall till affärsplan med mera så finns exempel och guider på Drivhusets Sverige-sida att ladda ner här.

Erbjudanden från Drivhusets partner

Det finns många som vill att du som entreprenör ska lyckas. Genom våra partner får du som ny Drivhuset-företagare tillgång till olika tjänster. Se mer under rubriken Partners.