Kurs: Grundläggande ekonomi vt 18

Kalender 22 februari 2018 - 17:00 till 20:00 Drivhuset Uppsala

Ekonomi på grundläggande nivå för enskilda firmor och handelsbolag. På ett enkelt och konkret sätt tar kursen upp ekonomi och begrepp som du som nyföretagare stöter på.

En kurs i grundläggande ekonomi för dig utan större förkunskaper. Kursen passar dig som nyligen har startat eller funderar på att starta en enskild firma eller handelsbolag. Områden som tas upp är till exempel budgetering, moms, skatt och avdrag och vi går igenom vad som händer under ett år som företagare ur ett ekonomiskt perspektiv. Det ges även tillfälle att ställa egna frågor. Observera att kursen inte går igenom praktisk bokföring, utan där vi hänvisar till grundläggande kurs i bokföring med PwC, som kommer upp i kalendariet inom kort. 

VAR: Drivhusets lokaler, Klostergatan 10
NÄR: Torsdagen 22 februari kl. 17.00 - 20.00
HUR: Kostnaden är 100 kr (80 kr + moms) för studenter och Drivhusetföretagare. 300 kr (240 kr + moms) för övriga. I priset ingår fika.  

Ange eventuella kostavvikelser under "övrigt". Under företag skriver du ditt företagsnamn eller ditt för- och efternamn. Under fakturareferens upprepar du ditt för- och efternamn. OBS! Vid sen eller utebliven avanmälan debiteras du hela kursavgiften.