Ekonomivägledningar under våren

Nyhet 24 jan 2017 Skrivet av: Anders Jakobson

Det börjar dra ihop sig mot bokslut och deklaration, något som kan få den mest luttrade entreprenören att bli orolig. Lyckligvis har Drivhuset laddat upp med hjälp under våren.

Inte mindre än fyra träffar blir det för att underlätta både den ekonomiska vardagen och i synnerhet inför bokslutet och deklarationen. Två ekonomivägledningar i grupp och två föreläsningar med workshop är vad Drivhuset har att erbjuda. Anmäl dig innan det är försent!

17 februari, kl 11.30 - 13.30
Ekonomivägledning i grupp 

Marie Bergström, KPMG, kommer att gå igenom allmänna tips och frågor och svara på dina frågor. Alla som driver företag är välkomna. Vägledningen är gratis för studenter, övriga betalar 150 kr på plats. 

Läs mer och anmäl dig här.

6 april, kl 15.00 - 17.00 
Ekonomivägledning inför bokslut

Marie Bergström, KPMG, kommer att gå igenom vad som måste vara klart inför bokslut och svara på dina frågor. Fika ingår. Alla som driver företag är välkomna. Vägledningen är gratis för studenter, övriga betalar 150 kr på plats. 

Läs mer och anmäl dig här.

20 april, kl 15.00 -18.00
Bokslutsföreläsning och workshop

Marie Bergström, KPMG, kommer att föreläsa om vad man måste tänka på vid bokslut och avsluta med workshop där alla jobbar med sitt eget bokslut. Tänk på att du får ut maximalt av föreläsningen om du är helt klar med bokföringen. Fika ingår. Alla som driver företag är välkomna. Föreläsningen är gratis för studenter, övriga betalar 150 kr på plats. 

Läs mer och anmäl dig här.

25 april, kl 15.00 - 18.00
Deklarationsföreläsning och workshop

Roger Zinders, Zinders Skatt, kommer att föreläsa om vad man måste tänka på vid deklaration och avsluta med workshop där alla jobbar med sin egen deklaration. Fika ingår. Alla som driver företag är välkomna. Vägledningen är gratis för studenter, övriga betalar 150 kr på plats. 

Läs mer och anmäl dig här.

Samtliga evenemang sker i Drivhusets lokaler i Creative House, Älvtomtagatan 12, Örebro. Kontakta Drivhuset på orebro@drivhuset.se vid frågor.