Entreprenörsprogrammet Zinkgruvan re:think

Nyhet 13 mar 2019 Skrivet av: Matilda Wiking

Nu startar Zinkgruvan Mining programmet re:think i nära samverkan med Alfred Nobel Science Park och Drivhuset Örebro. Entreprenörsprogrammet genomförs i fyra faser med start i mars 2019.

I entreprenörsprogrammet, Zinkgruvan re:think, fokuserar vi på att hitta ungdomar upp till 35 år som vill utveckla hållbara idéer för framtiden och som kan skapa affärs- och samhällsnytta på kort och lång sikt. Programmet erbjuder dig möjligheter att utveckla din fantasi, kreativitet och entreprenörskapsförmåga. Genom att vara intresserad och nyfiken får du chansen att hitta din unika drivkraft. Du får också kunskaper i idéutveckling och entreprenörskap, som kan leda till nya spännande företagsidéer. Det är helt gratis och vänder sig till ungdomar upp till 35 år.

Brain Days är den första fasen av fyra för att inspirera dig att delta i vårt unika entreprenörsprogram.

Varje Brain Day-event kommer att innehålla en inspirationsföreläsning om hållbar utveckling, korta presentationer av lokala entreprenörer och samtal om hållbart entreprenörskap. Dagarna riktar sig till ungdomar upp till 35 år och alla som arbetar med att främja entreprenöriell utveckling – medborgare, näringsliv, offentliga aktörer och civilsamhälle.

Brain Days - När och var?
19/3 Askersund, Hotell Norra Vättern
21/3 Hallsberg, Hotell Stinsen
26/3 Laxå, Kunskapens Hus
28/3 Örebro, Creative House

Tider för dagarna är 11-14 och det kommer bjudas på lunch vid varje event.

Kontakt och mer information
För mer information och anmälan till programmets faser, se www.zinkgruvanrethink.se
eller kontakta Suzanne Karlsson 0703-87 82 82 eller Camilla Bergholm 070-99 88 517.

Du kan också läsa mer om Brain Days-eventen i det bifogade programmet.