Future Impact Lab - anmälan öppen

Nyhet 3 apr 2019 Skrivet av: Matilda Wiking

Under Future Impact Lab genomgår du en entreprenörsutbildning med fokus på hållbarhet och idégenerering. Målet är att du efter utbildningen har fått verktygen för att kunna utveckla och förverkliga din idé.

Det råder ingen brist på idéer i världen men det finns en utmaning i hur man omvandlar dem till konkreta värden på marknaden och i samhället. Samtidigt som du utvecklar din idé kommer du att våga testa nya saker, gå utanför din comfort zone och få värdefulla kunskaper som du kommer att ha användning för i framtiden. Genom konkreta verktyg, praktiska övningar och möjlighet att träffa andra drivna människor får du här chansen att vässa din idé.

Vi söker dig som vill utveckla hållbara idéer för framtiden. Under åtta veckor får du chansen att tillsammans med andra deltagare generera nya eller befintliga idéer, utmana dig själv och utveckla ditt entreprenörskap. Programmet erbjuder dig möjligheter att utveckla din fantasi och kreativitet. Du får också nya kunskaper i idéutveckling och entreprenörskap, som kan leda till nya spännande företagsidéer. Det är helt gratis och vänder sig till ungdomar upp till 35 år.

Utbildningen bygger på LOOPA – Drivhusets forskningsvaliderade affärsutvecklingsmetod – som kan appliceras på både kommersiella och ickekommersiella idéer. Utbildningen är kvalitetssäkrad och utvecklad i nära samarbete med Chalmers entreprenörsskola. LOOPA-metoden hjälper inte bara till att utveckla idéer utan handlar lika mycket om personlig utveckling och att matcha idén efter marknadens behov.

Future Impact Lab består av åtta utbildningstillfällen där vi träffas en gång i veckan under eftermiddag/kvällstid och kommer att erbjudas på två platser i länet, Askersund och Örebro. Vi kommer att träffas i Örebro på tisdagar och i Askersund på torsdagar.

I Örebro startar utbildningen tisdagen den 9/4 och därefter följande datum, 16/4, 23/4, 29/4, 7/5, 14/5, 21/5 och 28/5. Vi kommer att vara på Creative House under alla tillfällen.

I Askersund startar utbildningen torsdagen den 11/4 och därefter följande datum, 17/4 (onsdag), 25/4, 2/5, 9/5, 16/5, 23/5 och 28/5. Vi kommer att vara på Sjöängen under alla tillfällen.

Varmt välkommen att anmäla dig till Future Impact Lab här:
https://zinkgruvanrethink.se/anmalan/

Mer information hittar du på https://zinkgruvanrethink.se