Drivhuset24

 

 

Delta i våra aktiviteter och projekt - Skaraborg

Vi tror att du är en nyfiken person som gillar att skapa och göra nytta för andra. Som vet att entreprenörskap är framtiden och älskar glöden i nya orädda entreprenörers ögon. Du har funderat på hur du skulle kunna ge tillbaka, skapa värde och bidra till förändring och en bättre värld. Här får du chansen!

Drivhuset24 är ett gränsöverskridande dygn där studenter med olika kunskap och kompetens under Drivhusets ledning tävlar genom att utveckla ett koncept till entreprenörer som är i behov av stöttning och befinner sig i en tillväxtfas.

Drivhuset24 är en samverkan mellan studenter och näringsliv för att inspirera och utveckla världsmedborgare med entreprenöriella förmågor i riktning mot en hållbar värld! Studenterna utvecklar sig själva och andra genom att mötas, vara nyfikna och skapa tillsammans.

 

Hjälte
Drivhuset bjuder in till ett lunchmöte och tar därefter fram en skräddarsydd lösning på ett samarbete som på bästa sätt ska gynna både dig och din verksamhet. 

Partner
Ditt varumärke exponeras i samband med marknadsföring, genomförande och uppföljning av Drivhuset24. Som tack får du även ett certifikat att hänga upp på kontoret.

Supporter
Din verksamhet exponeras vid genomförandet av Drivhuset24. Du ger tillbaka och hjälper en entreprenör samtidigt som du ger studenter möjligheten att inspireras. 

 

För mer information, kontakta projektledare:

Veronica Tigerberg 
073-9067127
veronica.tigerberg@drivhuset.se