Workshop 7: Positionering. Loopa - Huddinge

Kalender 26 november 2015 - 13:00 till 17:00 Arena 143, Vårby gård

Din plats i smeten

Din idé finns i ett sammanhang och påverkas av bland annat trender, konjunkturer, konkurrenter och eventuella förändringar i lagstiftningen. I denna workshop tittar vi på hur du kan sätta sitt erbjuda i ett större sammanhang i förhållande till omvärlden och tydliggöra din position i förhållande till andra. Fokus är att hitta din önskade position. Hur vill du att ditt erbjudande ska uppfattas av kunder i jämförelse med konkurrenter?

Workshopen är ca 3-4 timmar.

Vem kan delta?

Denna omgång ligger inom ramen för vårt samarbete i Huddinge och är primärt för dig som bor, studerar eller driver ditt företag i Huddinge kommun.

Workshopen ingår i en utbildningsserie om 8 workshops som bygger på varandra. Du kan gå dem fristående, men om du vill få ut maximalt av workshopen bör du gå dem i en följd.

Litteratur

Under utbildningen kommer vi använda handboken ”Loopa – affärsutveckling för entreprenörer”. Den finns att köpa på Adlibris.se och Bokus.se . Du behöver boken under workshoptillfället.

Pris

Inom ramen för Huddinge kommuns arbete att stärka företagande är utbildnigen kostnadsfri för dig som deltagare.

Om du inte kan delta på workshopen måste du avanmäla dig senast kl. 13.00 två dagar innan workshopen. Frånvaro utan avanmälan i tid debiteras 500 kr.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på stockholm@drivhuset.se