Sök Drivhuset Process i Farsta!

Nyhet 6 maj 2013 Skrivet av: Anna Sjödin

Är du intresserad av idé och affärsutvecking?
I september startar vårt affärsutvecklingsprogram Drivhuset Process i Farsta.

Du behöver inga förkunskaper av företagande eller idéutveckling för att söka och delta.

 

Drivhuset Process är ett utbildnings och affärsutvecklingsprogram där du utvecklar en affärsidé. Du kan delta med din affärsidée, oavsett om det är en produkt eller en tjänst du vill utveckla. Den fungerar på alla branscher, på såväl kommersiella som ideella idéer. Det unika är att du utvecklar ditt värdeerbjudande i samklang med marknaden genom att löpande testa din tanke mot din målgrupp. Utefter respons och feedback omarbetar du din idé tills den matchar marknadens behov. På så sätt kortar du din startsträcka. Det är inget krav att du ska ha ett företag för att delta i programmet, men att ha med sig en idé är en god idé. Du att lära dig entreprenörskapets hantverk och får även personlig utveckling. Du kommer förmodligen att se på idéer, företagande och möjligheter med helt nya ögon efter dessa veckor. 

Vem kan söka och delta?

Höstens omgång ligger inom ramen för vårt arbete i Farsta och är för dig som bor i Söderort (södra Stockholms kommun) eller planerar att driva ditt företag där.

Utbildningen sker i Farsta.

Låter det spännande? Läs mer här!

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor! stockholm@drivhuset.se

 

Drivhusets verksamhet i söderort genomförs i samarbete med och stöd av Stockhoms stad, Söderortsvisionen
och Tyngdpunkt Farsta. Stockholm växer - satsningen på Tyngdpunkt Farsta är en del av stadens arbete tillsammans med näringslivet för en starkare, mångsidig och mer konkurrenskraftig stad i söderort. Bakom Tyngdpunkt Farsta står Stockholm stad, Atrium Ljungberg, Familjebostäder och Farsta företagsgrupp. Den kortsiktiga och långsiktiga visionen för centrala Farsta bedrivs sedan 2011 med målet att skapa en attraktiv Tyngdpunkt 2030.