Aktuellt

 

 

Delta i våra aktiviteter och projekt - Trollhättan

Följ aktuella händelser på vår Facebook-sida, Drivhuset Högskolan Väst. På vår FB-sida uppdaterar vi kontinuerligt med aktuella händelser såsom föreläsningar, nätverksträffar, utbildningar och mycket annat. Följ oss gärna!

Till höger hittar du en lista på några av de projekt och initiativ vi bedriver i Fyrbodal. Du hittar även flertalet utbildningar, tips och andra erbjudanden under fliken Tjänster.

 • - Smedjan
  En utbildning där vi samlar Högskolan Västs mest drivna studenter och skapar en hållbar framtid, såväl ekonomiskt som ekologiskt och socialt. Programmet riktar sig till dig som vill vara med och lära dig att utveckla en idé, samtidigt som du själv får med dig nya erfarenheter, kunskaper och kontakter.
   
 • - Starta eget-utbildning
  Vill du veta hur det är att driva eget företag? Är du nyfiken på företagande? Då är vår Starta eget-utbildning något för dig. Hos oss får du kunskap, verktyg och stöd för att utveckla och prova din idé.​
 • - Vägledning
  Hos oss får du hjälp att se möjligheter och lösningar för din idé. Vi utgår från din kompetens och erfarenhet, vi kartlägger vad du behöver ha hjälp med för att kunna komma vidare med din idé. Fokus ligger på dig som entreprenör inte på idén, för idéer bedömer vi aldrig.