VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
TROLLHÄTTAN
SV

Välkommen till Drivhuset Högskolan Väst!

Från idé till handling!

Drivhuset tycker att alla som har en dröm om att utveckla en idé borde få chansen att göra det – särskilt du som är student! Att driva eget är lärorikt, roligt och inte så svårt som du kanske tror. När du kommer till Drivhuset med din idé, finns vi med dig som bollplank och praktisk hjälp under hela resan.

Har du en idé du vill förverkliga?

För att boka ett möte med oss kan du antingen boka online via länken ovan, eller kontakta någon av våra entreprenörscoacher!

Kontakt

Inspiration & nyheter

Se fler nyheter

”Våga ta steget, var inte så rädd”

Filip har alltid drömt om att starta eget. Det började med mobiltelefoner,…

Läs mer

Smycken med en touch av magi

När man går in på Akhila Designs Instagram känns det som man…

Läs mer

Starta eget – checklista

Affärsidén och affärsplan Din kanske viktigaste punkt att börja med är att…

Läs mer
Läs mer

”Jag hade planerat att starta företag längre fram i framtiden, men efter att ha haft praktik genom min utbildning funderade jag på att ta steget redan nu. Jag hörde då av mig till Drivhuset och under mitt första möte fick jag information och svar på mina frågor om företagsamhet samt mycket peppande! Att redan i starten få någon som tror på mig gjorde att jag vågade ta steget och bli egenföretagare!”

– Lina Krook, Student, Digitala Medier (SGDIM18)

”Drivhuset och Melinda har hjälpt mig otroligt mycket! Jag får massor av konkreta tips, peppande och to-do´s. Jag går ur varje samtal peppad och med en tydligare målbild vad som konkret ska hända den närmsta tiden. Det minskar min stress och ger mig energi att fortsätta. Melinda pinpointar mina problem och driver mig framåt, som driver företaget framåt. 24 karat guld värt! ”

– Sigrid Friberg, delägare Raven Darewear

”Kom i kontakt med drivhuset lite av en slump och fick träffa en riktigt glad och framåt tjej som direkt hjälpte mig igång med de bitar jag kände mig mest osäker på, marknadsföring och ekonomi. Känns som att jag verkligen fick en kickstart i rätt riktning!”

Robert Malm, VD på Däckdirekten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!