Casetävling - Idégeneratorn

Kalender 2 november 2016 - 09:00 till 9 november 2016 - 17:00 Ultuna, SLU

Öva kreativitet, lös ett skarpt case, knyt kontakter och lär dig användbara metoder för idéutveckling! Välkommen till casetävlingen Idégeneratorn 2016, med Uppsala kommun som caseleverantör. 

Anmälningslänken hittar du längst ned på sidan

Tävla under två halvdagar

Under två halvdagar, 2 och 9 november, ger vi dig tips och metoder för caselösning, idégenerering och pitchteknik. Dessutom ges en kunskapsintroduktion till tävlingsämnet och experter finns på plats för att bidra med sakkunskap.

Spåna loss på mobilitet och hållbarhet

Årets tema är ”Hållbara vardagsresor i årummet”. Inga förkunskaper behövs. Ni delas in i grupper med blandade utbildningsinriktningar och i grupperna har ni sedan de två halvdagarna på er att jobba med er lösning. Dessutom finns möjlighet att få feedback på sin presentation av affärsutvecklingsexperter. Att medverka kostar ingenting och studenter från både SLU och UU är välkomna att anmäla sig. Frukost 2 november och lunch 9 november samt fika vid båda tillfällena ingår. Ett mer utförligt schema finns längre ned på sidan (pdf).

Vinn ära, kunskap och presentkort

Stadsbyggnadsförvaltningen på Uppsala kommun ligger bakom årets case och förslagen som tas fram kommer att fungera som underlag för det fortsatta arbetet med utvecklingen av Uppsala. Årets vinnarlag kommer att vinna presentkort värde 800 kr.

En fantastisk möjlighet att öva på att lösa ett skarpt case, bygga erfarenhet, skapa nya kontakter och referenser för arbetslivet och såklart ha roligt!

NÄR: 2 november, kl 09:00- 12:30, Sal C, U-huset och
        9 november, kl. 12:30-17:00, sal S, Ulls hus.
         (16 november jurypresentation och prisutdelning)
VAR: SLU (Sveriges Lantbruksuniversitet).
         2 nov – Sal C, U-huset
         9 nov – sal S, Ulls hus.
HUR: Intresseanmälan via länken nedan.
Observera: När du anmält dig kommer du få ett separat mejl efter senast någon dag med bekräftelse på att du fått en plats eller att du står på väntelista. Det är först till kvarn som gäller, men vi vill säkerställa en spridning mellan utbildningsområden. Ange eventuella kostavvikelser under "Övrigt". Sista anmälningsdag 27/10. 

Välkommen med din anmälan!

Tävlingen arrangeras av Drivhuset och SLU Holding i samarbete med Ultuna Studentkår, föreningen för civilingenjörer i miljö- och vattenteknik (Wawe) och föreningen för energisystemteknologerna (ES).