Extrajobb som marknadsförare

Nyhet 10 feb 2017 Skrivet av: Hanna Mörck

Är du student och letar efter ett extraarbete som bidrar till tillväxt och innovation?

Du har driv och engagemang i dina projekt och har god förmåga att ta initiativ och att arbeta självständigt. Som person är du öppen, utåtriktad och förtroendeingivande och tycker om att prata inför grupp. Eftersom du trivs med att hjälpa andra vet vi att du både har en god känsla för service och en förmåga att lyssna aktivt. Din prestigelöshet gör att du hugger i där det behövs och ger dig en bra balans mellan det avslappnade och det professionella. Du behöver inte vara fullärd inom alla områden men du har en iver att ständigt förbättra dina kunskaper och färdigheter.

EXTRA MARKNADSFÖRARE

Vi söker just nu en student eller dig som vill jobba extra hos oss. Det är mycket socialt arbete så det krävs att du är utåtriktad och ansvarsfull. Arbetet kommer främst bestå i att representera Drivhuset ute på campus och vid olika events, men kan utvecklas vidare beroende på personliga egenskaper och initiativ.

Tjänsten är en extra tjänst vid behov. Tillträde omgående.

INTRESSERAD?

Sök genom att skicka CV och kort personligt brev till Drivhusets tillträdande VD Catharina Schröder, catharina.schroder@drivhuset.se

Har du frågor om tjänsterna, ring Catharina på 076 115 50 88
______

Om Drivhuset

Drivhuset är en mötesplats för individer som vill utveckla affärsidéer och entreprenöriellt driv. Fokus ligger på entreprenören och inte på dennes affärsidé, eftersom vi aldrig bedömer idéer. Drivhuset i Uppsala coachar, affärsutvecklar och vägleder unga entreprenörer och studenter när de startar och driver företag. Genom vägledningar, inspirationsarbete, utbildningar och vår affärsutvecklingsmetod bidrar vi varje år till att 100 nya företag startas och utvecklas i Uppsala.