REKRYTERING: Drivhuset söker medarbetare - Marknadsförare

Nyhet 23 aug 2016 Skrivet av: Hanna Mörck

Drivhuset söker marknadsförare/mässvärd för extrajobb.

Drivhuset öppnar Starta eget-butiken i Forumgallerian under september månad. Uppdraget är att möta allmänheten i butikslokalen och berätta om den hjälp som finna att tillgå hos Drivhuset och övriga organisationer i innovationssystemet. Arbetstiderna är 12-19 vardagar och 12-17 helger. vi kommer överrens om schema men söker sig som kan arbeta 25-50% under september månad. 

Profil

Som person är du öppen, utåtriktad och förtroendeingivande och tycker om att prata inför grupp. Utbildningsbakgrund är oväsentligt men intresse för företagande ett krav. Vi söker dig som är bekväm med att ta nya kontakter som kan utstråla framtidstro och att allt är möjligt!

Ansökan

Du ansöker genom att skicka personligt brev och CV till:

Alexander.kinigalakis@drivhuset.se
0704-24 23 38
Då tjänsten tillsätts snarast möjligt kommer urvalsprocessen och intervjuer ske fortlöpande. Ansökan emotses därför så snart som möjligt dock senast 11 september 2016. 

Om Drivhuset

Drivhuset är en mötesplats för individer som vill utveckla affärsidéer och entreprenöriellt driv. Fokus ligger på entreprenören och inte på dennes affärsidé, eftersom vi aldrig bedömer idéer. Drivhuset i Uppsala coachar, affärsutvecklar och vägleder unga entreprenörer och studenter när de startar och driver företag. Genom vägledningar, inspirationsarbete, utbildningar och vår affärsutvecklingsmetod bidrar vi varje år till att 100 nya företag startas och utvecklas i Uppsala.