Kontorsmiljö i Uppsala

För dig som driver ett företag eller befinner dig i uppstartsfasen erbjuder Drivhuset lokaler att utgå ifrån där du kan arbeta i ett öppet landskap tillsammans med andra som driver företag på deltid eller heltid. I samarbete med Ihus erbjuds kontorsplats, internet och skrivare till väldigt förmånliga priser till unga entreprenörer i Uppsala. 

Entreprenörer som sitter i Drivhusets lokaler på Salagatan 18A deltar i olika typer av kompetensutvecklande och affärsutvecklande aktiviteter: vägledning, expertföreläsningar, afterwork och studiebesök. Drivhuset erbjuder två olika paket, Medium och Large.

I båda paketen ingår tillgång till trådlöst nätverk, skrivare, kopiator, scanner och kaffe. Det finns också möjlighet att nyttja loungeutrymmen, takterass och kök med matplats. 

Large
Arbetar på plats 80+ timmar/månad. Fast arbetsplats + skåp i lokalen
Deltar i samtliga expertföreläsningar
Individuell vägledning med målstyrning
Får boka möteslokal kostnadsfritt två gånger per termin
Deltagaravtal tecknas i 6-månaders perioder med en månads uppsägningstid
Kostnad: 800 kr/månad + moms

Medium
Arbetar på plats 16-80 timmar/månad. Bokningsbar arbetsplats + skåp i mån av tillgång
Deltar i samtliga expertföreläsningar
Individuell vägledning med målstyrning
Deltagaravtal tecknas i 6-månadersperioder med en månads uppsägningstid
Kostnad: 500 kr/månad + moms

Expertföreläsning - en gång per månad
En gång i månaden bjuder Drivhuset in en föreläsare som pratar om sitt expertområde. Kan vara inom sälj, kommunikation, marknadsföring, entreprenörskap etc. I samband med expertföreläsningarna hålls också en genomgång där deltagarna berättar om utvecklingen i sina företag och ger varandra input.

Sociala aktiviteter - minst två per termin
Drivhuset anordnar afterwork, terminsavslutningar och andra aktiviteter för att deltagarna ska lära känna varandra bättre, skapa gemenskap och underlätta byggandet av nätverk.

Studiebesök - minst ett per termin
Syftet med studiebesöken är att inspirera och ge inblick i olika branscher och organisationer. De syftar också till att bidra till ett utökat kontaktnät för deltagarna. 

Övrigt
Genom Ihus får företagaren medlemskap i plan4 och kan kostnadsfritt boka massagestol, låna cykel, använda loungeutrymmen, delta i mingel samt erhålla rabatter på diverse tjänster. Det finns också möjlighet att boka mötesrum till rabatterat pris.

För vem?
Kontorsmiljön riktar sig till dig som är ung entreprenör (max 32 år). Du håller på att starta upp ett företag eller driver redan ett som du vill utveckla vidare. Det innebär att du vid inflytt ännu inte har någon större omsättning eller vinst. Du vill satsa minst 20 timmar i veckan på ditt företag och bidra till att skapa en entreprenöriell, stöttande och rolig stämning i kontorsmiljön. Affärsidéer inom alla områden är välkomna.

Är du intresserad?  Kontakta oss på Drivhuset Uppsala